Opleiding

Sta samen sterk op je werk
De training ‘Samen sterk op je werk’ zorgt ervoor dat je medewerkers goed hun rol kunnen nemen in je bedrijf. En jij natuurlijk ook! Het belangrijkste is dat jij en je collega’s lekker in hun vel zitten, iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en het bedrijf groeit zoals gepland. Je hoeft geen HR-adviseur in dienst te hebben; wij laten je ervaren wat Duurzaam Strategisch Personeelsbeleid (DSP) voor je organisatie kan betekenen en hoe je het inzet.

Wat
In de compacte opleiding van negen bijeenkomsten leer je je (toekomstige) personeel te positioneren, zodat het jouw missie/visie en doelen volledig ondersteunt. Zo zie je snel welke stappen nodig zijn en wat dat betekent voor je financiën en medewerkers. Ontdek hoe je communicatie en gedrag kunt inzetten om de werksfeer en klantgericht werken gezamenlijk te verbeteren. Profiteer van de krachtige combinatie van training, coaching én communicatie in de toepassing van personeelsbeleid!

We gaan in op de volgende thema’s: introductie DSP, wat is DSP, missie en visie van de organisatie, het belang van kernwaarden, communicatie en gedrag, rol van de personeelsadviseur vs. leidinggevende, samenhang van de verschillende personeelsinstrumenten, belang van opbouw van dossiers, criteriumgericht interviewen.

Wie
Wij zijn Diana van Bakel en Chantal Hamers. Wij bundelen onze kennis en ervaring inzake personeelsbeleid, communicatie en gedrag in ‘Samen sterk op je werk‘. Dat is uniek!

Wanneer
We starten op donderdag 14 maart van 16 tot 19 uur in Sittard. Daarna zien we elkaar om de week op donderdag. Om jou met aandacht te kunnen begeleiden, werken we met maximaal 15 personen per groep.
Noteer alvast de data: 14 en 21 maart, 4 en 18 april, 2 en 16 mei, 6 en 20 juni, 4 juli 2019.

Waar
Nusterweg 63B, 6136 KT Sittard. Je parkeert gratis.

Kosten
Jouw investering in ‘Samen sterk op je werk’ is € 1.997 (exclusief BTW). Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dien je binnen 14 dagen te voldoen maar uiterlijk voor aanvang van de training.

Natuurlijk zorgen wij tijdens de trainingsdagen voor gezond lekkers. Ook de kosten voor koffie/thee/water en gebruik van de accommodatie zijn inbegrepen.

Bel ons
Bel of mail ons, we zijn benieuwd naar je bedrijf. Voordat we starten, horen we graag in een kort gesprek waar jij behoefte aan hebt.

T 06 24330026 (Diana)
diana@dianavanbakel.nl

 
Aanmeldformulier
VERZENDEN